000 01597cam a2200361 i 4500
001 xx002936791
003 NUKAT
005 20250326143513.0
008 131018s1998 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323611785
035 _a(OCoLC)863095234
040 _aLUBL 58/ASO
_cLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aWyroby i półprodukty ciastkarskie - Badania mikrobiologiczne - Oznaczanie liczby Bacillus cereus PN-A-74134-5 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 3 _aPastry products and semi-products - Microbiological examination - Determination of Bacillus cereus number
246 3 0 _aPN-A-74134-5
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-74134-5: 1998
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1998.
300 _a6, [1] s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 07.100.30.
590 _aZastępuje BN-84/8070-06; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.
590 _aZastępuje BN-84/8070-06; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.
650 7 _aCiastkarstwo
_xnormy.
_2kaba
_9114701
650 7 _aDrobnoustroje
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9114702
650 7 _aLaseczka rzekomowąglikowa.
_2kaba
_9114726
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_4pbl
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-236-1178-5
942 _cBK
_00
999 _c52380
_d52380