000 01537cam a2200349 i 4500
001 xx002930006
003 NUKAT
005 20250326133720.0
008 131011s1998 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323611300
035 _a(OCoLC)863085378
040 _aLUBL 58/ASO
_cLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aWyroby piekarskie - Wyroby z ciasta zaparzonego w roztworze wodorotlenku sodowego lub w wodzie PN-A-74111 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aWyroby z ciasta zaparzonego w roztworze wodorotlenku sodowego lub w wodzie
246 1 3 _aBakery product - Product made of dough steamed in a sodium hydrante solution or water
246 3 0 _aPN-A-74111
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-74111: 1998
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1998.
300 _a4 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.060.
590 _aZastępuje BN-91/8097-07; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.
590 _aZastępuje BN-91/8097-07; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.
650 7 _aPiekarstwo
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113839
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_4pbl
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-236-1130-0
942 _cBK
_00
999 _c52383
_d52383