000 | 01537cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002930006 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250326133720.0 | ||
008 | 131011s1998 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323611300 | ||
035 | _a(OCoLC)863085378 | ||
040 |
_aLUBL 58/ASO _cLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aWyroby piekarskie - Wyroby z ciasta zaparzonego w roztworze wodorotlenku sodowego lub w wodzie PN-A-74111 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aWyroby z ciasta zaparzonego w roztworze wodorotlenku sodowego lub w wodzie |
246 | 1 | 3 | _aBakery product - Product made of dough steamed in a sodium hydrante solution or water |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-74111 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-74111: 1998 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1998. |
||
300 |
_a4 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.060. | ||
590 | _aZastępuje BN-91/8097-07; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r. | ||
590 | _aZastępuje BN-91/8097-07; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r. | ||
650 | 7 |
_aPiekarstwo _xnormy _zPolska. _2kaba _9113839 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _4pbl _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-236-1130-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52383 _d52383 |