000 01394nam a2200325 i 4500
001 xx003967565
003 NUKAT
005 20241231095534.0
008 170324s1997 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8323606595
035 _a(OCoLC)982551682
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności i oznaczanie liczby enterokoków PN-A-82055-7 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-82055-7
246 1 3 _iTyt. ujednolicony:
_aPN-A-82055-7:1997
246 3 0 _aWykrywanie obecności i oznaczanie liczby enterokoków
246 1 3 _aMeat and meat products - Microbiological examinations - Detection and enumeration of enterococci
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1997.
300 _a4 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa: SKN 1219 ; ICS 07.100.30.
590 _aUstanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p. 2.7.6.
650 7 _aMięso
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113797
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-236-0659-5
942 _cBK
_00
999 _c52411
_d52411