| 000 | 01394nam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003967565 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231095534.0 | ||
| 008 | 170324s1997 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8323606595 | ||
| 035 | _a(OCoLC)982551682 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności i oznaczanie liczby enterokoków PN-A-82055-7 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-A-82055-7 |
| 246 | 1 | 3 |
_iTyt. ujednolicony: _aPN-A-82055-7:1997 |
| 246 | 3 | 0 | _aWykrywanie obecności i oznaczanie liczby enterokoków |
| 246 | 1 | 3 | _aMeat and meat products - Microbiological examinations - Detection and enumeration of enterococci |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
| 300 |
_a4 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aGrupa katalogowa: SKN 1219 ; ICS 07.100.30. | ||
| 590 | _aUstanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p. 2.7.6. | ||
| 650 | 7 |
_aMięso _xnormy _zPolska. _2kaba _9113797 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
| 920 | _a83-236-0659-5 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c52411 _d52411 |
||