000 | 01369nam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003980054 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100347.0 | ||
008 | 170407s2017 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788327575401 | ||
035 | _a(OCoLC)985853736 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _cKR 93/GNW _dKR 93/MU |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aJogurt - Oznaczanie zawartości całkowitej suchej masy (Metoda odniesienia) PN-ISO 13580 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 13580:2017-03 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 13580:2017-03 |
|
246 | 1 | 3 | _aYogurt - Determination of total solids content (Reference method) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccop. 2017. |
||
300 |
_a11 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aArkusz _bnb _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.99. | ||
504 | _aBibliogr. s. 11. | ||
590 | _aWprowadza ISO 13580:2005, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 23 marca 2017 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO 13580:2005, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 23 marca 2017 r. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
920 | _a978-83-275-7540-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52527 _d52527 |