| 000 | 01161cam a2200301 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003941710 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231093829.0 | ||
| 008 | 170227s2016 pl a |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788364377181 | ||
| 035 | _a(OCoLC)995784112 | ||
| 040 |
_aKR U/ESL _cKR U/ESL _dKR U/KNs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aKrzysztofik, Barbara _d(1953- ). _97683 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aOpakowanie jako źródło informacji o produkcie spożywczym : _bmonografia / _cBarbara Krzysztofik ; Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. |
| 260 |
_aKraków : _bPolskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, _c2016. |
||
| 300 |
_a118 s. : _bil. kolor. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. s. 113-117. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywność _xopakowania. _2kaba _980805 |
|
| 650 | 7 |
_aOpakowania _xaspekt ekonomiczny. _2kaba _9114868 |
|
| 710 | 2 |
_aPolskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej. _4pbl _911470 |
|
| 920 | _a978-83-64377-18-1 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c52605 _d52605 |
||