000 01161cam a2200301 i 4500
001 xx003941710
003 NUKAT
005 20241231093829.0
008 170227s2016 pl a |000 0 pol c
020 _a9788364377181
035 _a(OCoLC)995784112
040 _aKR U/ESL
_cKR U/ESL
_dKR U/KNs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKrzysztofik, Barbara
_d(1953- ).
_97683
245 1 0 _aOpakowanie jako źródło informacji o produkcie spożywczym :
_bmonografia /
_cBarbara Krzysztofik ; Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
260 _aKraków :
_bPolskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej,
_c2016.
300 _a118 s. :
_bil. kolor. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 113-117.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aŻywność
_xopakowania.
_2kaba
_980805
650 7 _aOpakowania
_xaspekt ekonomiczny.
_2kaba
_9114868
710 2 _aPolskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej.
_4pbl
_911470
920 _a978-83-64377-18-1
942 _cBK
_00
999 _c52605
_d52605