000 | 01121nam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003998693 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101602.0 | ||
008 | 170428s2016 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788379963911 | ||
035 | _a(OCoLC)995457468 | ||
040 |
_aOLSZT 003/DS _cOLSZT 003/DSs _dOLSZT 003/ISO |
||
100 | 1 |
_aGorzelany, Józef. _950343 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBadania wybranych właściwości fizycznych płodów rolnych oraz tekstury produktów mięsnych / _cJózef Gorzelany, Mariusz Rudy. |
260 |
_aRzeszów : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, _c2016. |
||
300 |
_a166 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aMięso _xjakość. _2kaba _974808 |
|
650 | 7 |
_aProdukty rolne _xwłaściwości mechaniczne. _2kaba _9114878 |
|
650 | 7 |
_aProdukty rolne _xjakość. _2kaba _976782 |
|
700 | 1 |
_aRudy, Mariusz. _934396 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Rzeszowski. _bWydawnictwo. _4pbl _941052 |
|
920 | _a978-83-7996-391-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52613 _d52613 |