000 01121nam a2200301 i 4500
001 xx003998693
003 NUKAT
005 20241231101602.0
008 170428s2016 pl a |000 0 pol c
020 _a9788379963911
035 _a(OCoLC)995457468
040 _aOLSZT 003/DS
_cOLSZT 003/DSs
_dOLSZT 003/ISO
100 1 _aGorzelany, Józef.
_950343
245 1 0 _aBadania wybranych właściwości fizycznych płodów rolnych oraz tekstury produktów mięsnych /
_cJózef Gorzelany, Mariusz Rudy.
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2016.
300 _a166 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aMięso
_xjakość.
_2kaba
_974808
650 7 _aProdukty rolne
_xwłaściwości mechaniczne.
_2kaba
_9114878
650 7 _aProdukty rolne
_xjakość.
_2kaba
_976782
700 1 _aRudy, Mariusz.
_934396
710 2 _aUniwersytet Rzeszowski.
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941052
920 _a978-83-7996-391-1
942 _cBK
_00
999 _c52613
_d52613