| 000 | 01925cam a2200433 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003861853 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231115126.0 | ||
| 008 | 161123s2016 pl a |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788377172506 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1414620754 | ||
| 040 |
_aŁ U/ek _cŁ U/ek _dŁ U/ek _dWA M/MM _dKR U/GZs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 099 | _aja2016014681 | ||
| 100 | 1 |
_aChmielewska, Joanna _c(technologia żywności). _950378 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aAgrotechniczne, środowiskowe i technologiczne aspekty nawożenia sorga cukrowego / _cpod redakcją Józefa Sowińskiego, Cezarego Kabały, Joanny Chmielewskiej ; [autorzy: Joanna Chmielewska, Mateusz Cuske, Barbara Foszczyńska, Bernard Gałka, Cezary Kabała, Anna Karczewska, Joanna Kawa-Rygielska, Józef Sowiński, Ewelina Szydełko-Rabska]. |
| 260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _ccop. 2016. |
||
| 300 |
_a147, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aMonografie / Uniwersytet Przyrodniczy Wrocław, _x2083-5531 ; _v201 |
|
| 504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aGleby _xzawartość azotu. _2kaba _972247 |
|
| 650 | 7 |
_aSorgo cukrowe _xnawozy i środki użyźniające. _2kaba _9114899 |
|
| 700 | 1 |
_aSowiński, Józef. _eRed. _921914 |
|
| 700 | 1 |
_aKabała, Cezary. _eRed. _925447 |
|
| 700 | 1 |
_aCuske, Mateusz. _950379 |
|
| 700 | 1 |
_aFoszczyńska, Barbara. _950380 |
|
| 700 | 1 |
_aGałka, Bernard. _950377 |
|
| 700 | 1 |
_aKarczewska, Anna. _922680 |
|
| 700 | 1 |
_aKawa-Rygielska, Joanna. _938170 |
|
| 700 | 1 |
_aSzydełko-Rabska, Ewelina. _950381 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław). _bWydawnictwo. _4pbl _940979 |
|
| 830 | 0 |
_aMonografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu _x2083-5531 _v201 _966190 |
|
| 920 | _a978-83-7717-250-6 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c52645 _d52645 |
||