000 01150cam a2200301 i 4500
001 xx004003313
003 NUKAT
005 20241231101909.0
008 170508s2017 pl g |000 0dpol c
020 _a9788365404572
035 _a(OCoLC)995392749
040 _aLUBL 58/RL
_cLUBL 58/RL
_dLUBL 58/RL
_dKR 7/DZs
041 1 _apol
_hger
100 1 _aDietz, Michael.
_950441
245 1 0 _aŻywność fermentowana i probiotyczna :
_bsamodzielna fermentacja mlekowa : trwale, smacznie, zdrowo /
_cMichael Dietz ; [tłumaczenie Małgorzata Rzepka].
246 1 _iTyt. oryg.:
_aFermentation & Probiotika :
_bSelbst milchsauer : haltbar, lecker, gesund
260 _aBiałystok :
_bVital,
_c2017.
300 _a122 s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
650 7 _aŻywność fermentowana
_vporadniki.
_2kaba
_9114091
650 7 _aKuchnia (żywność fermentowana).
_2kaba
_9102698
700 1 _aRzepka, Małgorzata.
_eTł.
_950442
710 2 _aWydawnictwo Vital.
_4pbl
_945254
920 _a978-83-65404-57-2
942 _cBK
_00
999 _c52706
_d52706