| 000 | 01150cam a2200301 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004003313 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231101909.0 | ||
| 008 | 170508s2017 pl g |000 0dpol c | ||
| 020 | _a9788365404572 | ||
| 035 | _a(OCoLC)995392749 | ||
| 040 |
_aLUBL 58/RL _cLUBL 58/RL _dLUBL 58/RL _dKR 7/DZs |
||
| 041 | 1 |
_apol _hger |
|
| 100 | 1 |
_aDietz, Michael. _950441 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aŻywność fermentowana i probiotyczna : _bsamodzielna fermentacja mlekowa : trwale, smacznie, zdrowo / _cMichael Dietz ; [tłumaczenie Małgorzata Rzepka]. |
| 246 | 1 |
_iTyt. oryg.: _aFermentation & Probiotika : _bSelbst milchsauer : haltbar, lecker, gesund |
|
| 260 |
_aBiałystok : _bVital, _c2017. |
||
| 300 |
_a122 s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 650 | 7 |
_aŻywność fermentowana _vporadniki. _2kaba _9114091 |
|
| 650 | 7 |
_aKuchnia (żywność fermentowana). _2kaba _9102698 |
|
| 700 | 1 |
_aRzepka, Małgorzata. _eTł. _950442 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwo Vital. _4pbl _945254 |
|
| 920 | _a978-83-65404-57-2 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c52706 _d52706 |
||