000 | 00938cam a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002600086 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111534.0 | ||
008 | 120917s1962 pl a f f |001 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)812737122 | ||
040 |
_aOLSZT 003/AL _cOLSZT 003/ALs _dWA M/AH |
||
245 | 0 | 0 |
_aMetody badania żywności : _bwedług norm ustanowionych do dnia 1 stycznia 1962 roku / zebr. i oprac Janusz Bagdach, Edward Pluszyński. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, _c1962. |
||
300 |
_a542, [1] s. : _bil., err. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 519-523. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _980764 |
|
700 | 1 |
_aBagdach, Janusz. _eOprac. _9564 |
|
700 | 1 |
_aPluszyński, Edward. _eOprac. _950545 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52781 _d52781 |