000 00938cam a2200241 i 4500
001 xx002600086
003 NUKAT
005 20241231111534.0
008 120917s1962 pl a f f |001 0 pol c
035 _a(OCoLC)812737122
040 _aOLSZT 003/AL
_cOLSZT 003/ALs
_dWA M/AH
245 0 0 _aMetody badania żywności :
_bwedług norm ustanowionych do dnia 1 stycznia 1962 roku / zebr. i oprac Janusz Bagdach, Edward Pluszyński.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
_c1962.
300 _a542, [1] s. :
_bil., err. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 519-523. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_980764
700 1 _aBagdach, Janusz.
_eOprac.
_9564
700 1 _aPluszyński, Edward.
_eOprac.
_950545
942 _cBK
_00
999 _c52781
_d52781