000 01242nam a2200289 i 4500
001 xx004071550
003 NUKAT
005 20241231110441.0
008 170718s1970 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1000026040
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aSoki i koncentraty z owoców i warzyw :
_bzbiór instrukcji /
_cpraca zbiorowa pod redakcją: E. Rembowskiego i R. Kwaśniewskiego ; Instytut Przemysłu Fermentacyjnego.
260 _aWarszawa :
_bPrzedsiębiorstwo Wydawniczo-Handlowe Druków Akcydensowych w Poznaniu,
_c1970.
300 _a352 s. :
_bil. ;
_ccm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
506 _aDo użytku służbowego.
650 7 _aSoki owocowe
_vnormy.
_2kaba
_9114391
650 7 _aSoki owocowe
_xprodukcja i handel
_vporadniki.
_2kaba
_990839
650 7 _aSoki warzywne
_vnormy.
_2kaba
_9115065
650 7 _aSoki warzywne
_xprodukcja i handel
_vporadniki.
_2kaba
_9115066
700 1 _aRembowski, Eugeniusz
_d( -2010).
_eRed.
_950593
700 1 _aKwaśniewski, Roman
_c(przemysł spożywczy).
_eRed.
_950594
710 2 _aInstytut Przemysłu Fermentacyjnego.
_95601
942 _cBK
_00
999 _c52886
_d52886