000 | 01322cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003155895 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250402105326.0 | ||
008 | 140807s1998 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323611793 | ||
035 | _a(OCoLC)1414606292 | ||
040 |
_aLUBL 58/ASO _cLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ESs _dOLSZT 003/ISO |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aProdukty warzywne - Fasola w sosie pomidorowym PN-A-77808 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 | 3 | _aVegetable products - Bean in tomato sauce |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-77808:1998 |
|
246 | 3 | 0 | _aFasola w sosie pomidorowym |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1998. |
||
300 |
_a5 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.080.20 ; SKN 1253. | ||
590 | _aZamiast PN-70/8123-01. Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r. | ||
590 | _aZamiast PN-70/8123-01. Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r. | ||
650 | 7 |
_aWarzywa konserwowe _vnormy. _2kaba _998321 |
|
650 | 7 |
_aFasole. _2kaba _971694 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _4pbl _911428 |
|
920 | _a83-236-1179-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52938 _d52938 |