000 01484cam a2200349 i 4500
001 xx003214044
003 NUKAT
005 20241231113025.0
008 140807s1998 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323612080
035 _a(OCoLC)1414592728
040 _aLUBL 58/ASO
_cLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ESs
_dOLSZT 003/ISO
_dLUBL 58/ASO
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aKoncentraty spożywcze - Metody badań - Oznaczenia stopnia skleikowania skrobi PN-A-79011-11 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 3 _aDry food mixes - Test methods - Determination of degree of starch gelatinization
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-79011-11:1998
246 3 0 _aPN-A-79011-11
246 3 0 _aOznaczenia stopnia skleikowania skrobi
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1998.
300 _a3 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.040 ; SKN 1299.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
590 _aZamiast BN-84/8130-04. Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1998 r.
590 _aZamiast BN-84/8130-04. Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1998 r.
650 7 _aŻywność odwodniona
_xbadania
_vnormy.
_2kaba
_9114685
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
920 _a83-236-1208-0
942 _cBK
_00
999 _c52948
_d52948