000 01442cam a2200337 i 4500
001 xx003499276
003 NUKAT
005 20241231105517.0
008 150901s1998 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323613680
035 _a(OCoLC)924722597
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
245 0 0 _aWyroby garmażeryjne z dodatkiem surowców mięsnych PN-A-82018 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-82018
246 1 3 _aDelicatessen with addition of meat ingredients
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-82018:1998
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1998.
300 _a24 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.040.
590 _aZamiast BN-83/8151-01, BN-85/8151-34 w zakresie prażonek i zapiekanek ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 7 stycznia 1998 r.
590 _aZamiast BN-83/8151-01, BN-85/8151-34 w zakresie prażonek i zapiekanek ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 7 stycznia 1998 r.
650 7 _aMięso
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113797
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_976980
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-236-1368-0
942 _cBK
_00
999 _c52965
_d52965