000 | 01442cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003499276 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105517.0 | ||
008 | 150901s1998 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323613680 | ||
035 | _a(OCoLC)924722597 | ||
040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs |
||
245 | 0 | 0 |
_aWyroby garmażeryjne z dodatkiem surowców mięsnych PN-A-82018 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-82018 |
246 | 1 | 3 | _aDelicatessen with addition of meat ingredients |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-82018:1998 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1998. |
||
300 |
_a24 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.040. | ||
590 | _aZamiast BN-83/8151-01, BN-85/8151-34 w zakresie prażonek i zapiekanek ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 7 stycznia 1998 r. | ||
590 | _aZamiast BN-83/8151-01, BN-85/8151-34 w zakresie prażonek i zapiekanek ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 7 stycznia 1998 r. | ||
650 | 7 |
_aMięso _xnormy _zPolska. _2kaba _9113797 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xnormy _zPolska. _2kaba _976980 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-236-1368-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c52965 _d52965 |