000 01359cam a2200325 i 4500
001 xx003619810
003 NUKAT
005 20241231090925.0
008 160211s1998 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323617120
035 _a(OCoLC)939909693
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
_dOLSZT 003/DS
245 0 0 _aMleko i przetwory mleczarskie - Badania mikrobiologiczne - Jogurt - Oznaczanie liczby charakterystycznych drobnoustrojów PN-A-86034-15 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 3 _aMilk and milk products - Microbiologial examinations - Joghurt - Enumeration of characteristic microorganisms
246 3 0 _aPN-A-86034-15
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-86034-15:1998
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1998.
300 _a6 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
590 _aUstanowiona 31 marca 1998 r.
590 _aUstanowiona 31 marca 1998 r.
650 7 _aProdukty mleczne
_vnormy.
_2kaba
_993186
650 7 _aJogurt
_xmikrobiologia
_vnormy.
_2kaba
_998161
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-236-1712-0
942 _cBK
_00
999 _c52980
_d52980