| 000 | 01383cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003456740 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231102628.0 | ||
| 008 | 150615s1998 pl f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8323610282 | ||
| 035 | _a(OCoLC)911237902 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aWyroby i półprodukty cukiernicze - Oznaczanie lepkości i granicy płynięcia mas czekoladowych i kuwertur PN-A-88035 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-A-88035 |
| 246 | 1 | 3 | _aConfectionery artikles - Determination of viscosity and yield value of chocolate masses |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-88035:1998 |
|
| 246 | 3 | 0 | _aOznaczanie lepkości i granicy płynięcia mas czekoladowych i kuwertur |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1998. |
||
| 300 |
_a4 s. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.180.10; 67.140.30. | ||
| 590 | _aZamiast BN-79/8090-07 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 2 stycznia 1998 r. | ||
| 650 | 7 |
_aPółprodukty żywnościowe _vnormy. _2kaba _9114171 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
| 920 | _a83-236-1028-2 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c52995 _d52995 |
||