000 01381cam a2200349 i 4500
001 xx003524176
003 NUKAT
005 20241231111212.0
008 151007s1998 pl f u |000 0 pol c
020 _a8323621853
035 _a(OCoLC)924959853
040 _aLUBL 58/ASO
_cLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ESs
_dLUBL 58/ASO
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aKawa zielona - Przygotowywanie próbek do analizy sensorycznej PN-ISO 6668 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 3 _aGreen coffee - Preparation of samples for use in sensory analysis
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 6668:1998
246 3 0 _aPN-ISO 6668
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1998.
300 _a5 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.140.20.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
590 _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 11 sierpnia 1998 r.
590 _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 11 sierpnia 1998 r.
650 7 _aKawa
_xanaliza sensoryczna
_vnormy.
_2kaba
_9115125
650 7 _aKawa
_xpobieranie próbek
_vnormy.
_2kaba
_9115121
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
920 _a83-236-2185-3
942 _cBK
_00
999 _c53034
_d53034