000 | 01381cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003524176 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111212.0 | ||
008 | 151007s1998 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323621853 | ||
035 | _a(OCoLC)924959853 | ||
040 |
_aLUBL 58/ASO _cLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ESs _dLUBL 58/ASO |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aKawa zielona - Przygotowywanie próbek do analizy sensorycznej PN-ISO 6668 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 | 3 | _aGreen coffee - Preparation of samples for use in sensory analysis |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 6668:1998 |
|
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 6668 |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1998. |
||
300 |
_a5 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.140.20. | ||
530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
590 | _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 11 sierpnia 1998 r. | ||
590 | _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 11 sierpnia 1998 r. | ||
650 | 7 |
_aKawa _xanaliza sensoryczna _vnormy. _2kaba _9115125 |
|
650 | 7 |
_aKawa _xpobieranie próbek _vnormy. _2kaba _9115121 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
920 | _a83-236-2185-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53034 _d53034 |