| 000 | 01244nam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004095773 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20250415133715.0 | ||
| 008 | 170825s1998 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8323610827 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1003018787 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aAnaliza sensoryczna - Metodologia - Metoda badania wrażliwości smakowej PN-ISO 3972 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 3972 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 3972:1998 |
|
| 246 | 3 | 0 | _aMetoda badania wrażliwości smakowej |
| 246 | 1 | 3 | _aSensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1998. |
||
| 300 |
_a12 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aGrupa katalogowa: SKN 1209, ICS 67.240. | ||
| 590 | _aZatwierdzona 2 stycznia 1998 r. ; Zamiast: PN-65/A-04021. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza sensoryczna _vnormy. _2kaba _9114111 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _4pbl _911428 |
|
| 920 | _a83-236-1082-7 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c53070 _d53070 |
||