000 01244nam a2200325 i 4500
001 xx004095773
003 NUKAT
005 20250415133715.0
008 170825s1998 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8323610827
035 _a(OCoLC)1003018787
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aAnaliza sensoryczna - Metodologia - Metoda badania wrażliwości smakowej PN-ISO 3972 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 3972
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 3972:1998
246 3 0 _aMetoda badania wrażliwości smakowej
246 1 3 _aSensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1998.
300 _a12 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa: SKN 1209, ICS 67.240.
590 _aZatwierdzona 2 stycznia 1998 r. ; Zamiast: PN-65/A-04021.
650 7 _aŻywność
_xanaliza sensoryczna
_vnormy.
_2kaba
_9114111
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_4pbl
_911428
920 _a83-236-1082-7
942 _cBK
_00
999 _c53070
_d53070