| 000 | 01606nam a2200373 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004029607 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231103628.0 | ||
| 008 | 170601s1999 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8323627207 | ||
| 035 | _a(OCoLC)993829652 | ||
| 040 |
_aLUBL 64/HT _cLUBL 64/HT _dLUBL 64/AWs _dLUBL 64/EG |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Oznaczanie liczby bakterii Bacillus cereus PN-A-82055-15 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-A-82055-15 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-82055-15:1999 |
|
| 246 | 1 | 3 | _aMeat and meat products - Microbiological examinations - Enumeration of Bacillus cereus bacteria |
| 246 | 1 | 3 | _aViande et produits a base de viande - Essais microbiologiques - Dénombrement des bacteries Bacillus cereus |
| 260 |
_a[Warszawa] : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c1999. |
||
| 300 |
_a11 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 07.100.30; 67.120.10. | ||
| 500 | _aU góry s. tyt.: Polska Norma. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 11. | ||
| 546 | _aTytuł także ang., fr. | ||
| 590 | _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1999 r. | ||
| 650 | 7 |
_aMięso _xbadania _xnormy _zPolska. _2kaba _9115142 |
|
| 650 | 7 |
_aKonserwy mięsne _xbadania _xnormy _zPolska. _2kaba _9115143 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
| 920 | _a83-236-2720-7 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c53122 _d53122 |
||