000 01606nam a2200373 i 4500
001 xx004029607
003 NUKAT
005 20241231103628.0
008 170601s1999 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8323627207
035 _a(OCoLC)993829652
040 _aLUBL 64/HT
_cLUBL 64/HT
_dLUBL 64/AWs
_dLUBL 64/EG
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Oznaczanie liczby bakterii Bacillus cereus PN-A-82055-15 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-82055-15
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-82055-15:1999
246 1 3 _aMeat and meat products - Microbiological examinations - Enumeration of Bacillus cereus bacteria
246 1 3 _aViande et produits a base de viande - Essais microbiologiques - Dénombrement des bacteries Bacillus cereus
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c1999.
300 _a11 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 07.100.30; 67.120.10.
500 _aU góry s. tyt.: Polska Norma.
504 _aBibliogr. s. 11.
546 _aTytuł także ang., fr.
590 _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1999 r.
650 7 _aMięso
_xbadania
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9115142
650 7 _aKonserwy mięsne
_xbadania
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9115143
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-236-2720-7
942 _cBK
_00
999 _c53122
_d53122