000 | 01373cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003032386 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250328141053.0 | ||
008 | 140221s1999 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8371793847 | ||
035 | _a(OCoLC)871744891 | ||
040 |
_aLUBL 58/ASO _cLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ASO _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aWyroby i półprodukty piekarskie - Pobieranie próbek i metody badań mikrobiologicznych PN-A-74102 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 | 3 | _aBakery products and semi-products - Sampling and microbiological examination |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-74102 |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-A-74102:1999 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1999. |
||
300 |
_a14 s.: _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.060; 07.100.30. | ||
590 | _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 12 marca 1999 r. | ||
590 | _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 12 marca 1999 r. | ||
650 | 7 |
_aWyroby piekarniczo-cukiernicze _xbadania _vnormy. _2kaba _9115145 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _4pbl _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
920 | _a83-7179-384-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53126 _d53126 |