000 01373cam a2200337 i 4500
001 xx003032386
003 NUKAT
005 20250328141053.0
008 140221s1999 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8371793847
035 _a(OCoLC)871744891
040 _aLUBL 58/ASO
_cLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ASO
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aWyroby i półprodukty piekarskie - Pobieranie próbek i metody badań mikrobiologicznych PN-A-74102 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 3 _aBakery products and semi-products - Sampling and microbiological examination
246 3 0 _aPN-A-74102
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-A-74102:1999
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1999.
300 _a14 s.:
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.060; 07.100.30.
590 _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 12 marca 1999 r.
590 _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 12 marca 1999 r.
650 7 _aWyroby piekarniczo-cukiernicze
_xbadania
_vnormy.
_2kaba
_9115145
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_4pbl
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7179-384-7
942 _cBK
_00
999 _c53126
_d53126