000 01439nam a2200361 i 4500
001 xx004103278
003 NUKAT
005 20241231112611.0
008 170905s1999 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8371796641
035 _a(OCoLC)1005146874
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMaszyny dla przemysłu spożywczego - Pojęcia podstawowe - Wymagania z zakresu higieny PN-EN 1672-2 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 1672-2
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 1672-2:1999
246 1 3 _aFood processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c1999.
300 _a37 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.260.
504 _aBibliogr. s. 35.
590 _aUstanowiona 4 czerwca 1999 r.
590 _aNiniejsza norma jest oficjalnym tłumaczeniem normy EN 1672-2:1997.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt
_vnormy.
_2kaba
_996352
650 7 _aŻywność
_xprzerób
_xmaszyny
_xśrodki bezpieczeństwa
_vnormy.
_2kaba
_996353
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7179-664-1
942 _cBK
_00
999 _c53169
_d53169