000 01489nam a2200349 i 4500
001 xx004104442
003 NUKAT
005 20241231112655.0
008 170906s2001 pl f u |000 0 pol c
020 _a8373402225
035 _a(OCoLC)1005173788
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aProdukty hydrolizy skrobi - Oznaczanie siły redukującej i równoważnika glukozowego - Metoda stałego miana Lane'a i Eynona PN-EN ISO 5377 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 5377
246 3 0 _aOznaczanie siły redukującej i równoważnika glukozowego
246 3 0 _aMetoda stałego miana Lane'a i Eynona
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN ISO 5377:2001
246 1 3 _aStarch hydrolysis products - Determination of reducing power and dextrose equivalent - Lane and Eynon constant titre method (ISO 5377:1981)
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2001.
300 _a11 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.180.20.
590 _aUstanowiona 7 marca 2001 r. ; Wprowadza EN ISO 5377:1994, IDT; ISO 5377:1981, IDT.
650 7 _aSkrobia
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9115156
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7340-222-5
942 _cBK
_00
999 _c53172
_d53172