000 01690cam a2200385 i 4500
001 xx001308669
003 NUKAT
005 20241231105148.0
008 090312s2000 pl f u |000 0 pol c
020 _a8373307168
035 _a(OCoLC)77513443
040 _aLUBL 58/MNn
_cLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/ASs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aSoki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu cytrynowego (cytrynianu) - Metoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1137 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 1137:2000
246 3 0 _aOznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu cytrynowego (cytrynianu) - Metoda spektrometryczna z NADH
246 1 3 _aFruit and vegetable juices - Enzymatic determination of citric acid (citrate) content - NADH spectrometric method
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2000.
300 _a10 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.160.20.
500 _aZawiera załączniki informacyjne.
504 _aBibliogr. s. 9.
590 _aWprowadza EN 1137:1994, IDT; Ustanowiona przez PKN dnia 27 listopada 2000 r.
590 _aWprowadza EN 1137:1994, IDT; Ustanowiona przez PKN dnia 27 listopada 2000 r.
650 7 _aKwas cytrynowy
_vnormy.
_2kaba
_9113914
650 7 _aSoki owocowe
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9114373
650 7 _aSoki warzywne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9114374
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7330-716-8
942 _cBK
_00
999 _c53189
_d53189