000 | 01690cam a2200385 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001308669 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105148.0 | ||
008 | 090312s2000 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8373307168 | ||
035 | _a(OCoLC)77513443 | ||
040 |
_aLUBL 58/MNn _cLUBL 58/MNn _dLUBL 58/MNn _dLUBL 58/ASs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aSoki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu cytrynowego (cytrynianu) - Metoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1137 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN 1137:2000 |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu cytrynowego (cytrynianu) - Metoda spektrometryczna z NADH |
246 | 1 | 3 | _aFruit and vegetable juices - Enzymatic determination of citric acid (citrate) content - NADH spectrometric method |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2000. |
||
300 |
_a10 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.160.20. | ||
500 | _aZawiera załączniki informacyjne. | ||
504 | _aBibliogr. s. 9. | ||
590 | _aWprowadza EN 1137:1994, IDT; Ustanowiona przez PKN dnia 27 listopada 2000 r. | ||
590 | _aWprowadza EN 1137:1994, IDT; Ustanowiona przez PKN dnia 27 listopada 2000 r. | ||
650 | 7 |
_aKwas cytrynowy _vnormy. _2kaba _9113914 |
|
650 | 7 |
_aSoki owocowe _xanaliza _vnormy. _2kaba _9114373 |
|
650 | 7 |
_aSoki warzywne _xanaliza _vnormy. _2kaba _9114374 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
920 | _a83-7330-716-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53189 _d53189 |