| 000 | 01332cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001707558 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231115736.0 | ||
| 008 | 100615s2000 pl f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a837312473X | ||
| 035 | _a(OCoLC)750567089 | ||
| 040 |
_aLUBL 58/MNn _cLUBL 58/MNn _dLUBL 58/MNn _dLUBL 58/ASs _dLUBL 58/RL |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aSubstancje aromatyczne i aromaty spożywcze - Terminologia, klasyfikacja i metody badań PN-A-86946:1997/Az1 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-A-86946:1997/Az1:2000 |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2000. |
||
| 300 |
_a[1] s. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aZmiana do Polskiej Normy. | ||
| 500 | _aICS 01.040.67; 67.220.20. | ||
| 500 | _aNiniejsza zmiana jest pierwszą zmianą do PN-A-86946:1997. | ||
| 590 | _aUstanowiona przez Prezesa PKN dnia 25 sierpnia 2000 r. | ||
| 650 | 7 |
_aAromaty spożywcze _vnormy. _2kaba _9114615 |
|
| 650 | 7 |
_aWęglowodory aromatyczne _vnormy. _2kaba _9114616 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
| 920 | _a83-7312-473-X | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c53246 _d53246 |
||