000 01332cam a2200325 i 4500
001 xx001707558
003 NUKAT
005 20241231115736.0
008 100615s2000 pl f u |000 0 pol c
020 _a837312473X
035 _a(OCoLC)750567089
040 _aLUBL 58/MNn
_cLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/ASs
_dLUBL 58/RL
245 0 0 _aSubstancje aromatyczne i aromaty spożywcze - Terminologia, klasyfikacja i metody badań PN-A-86946:1997/Az1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-86946:1997/Az1:2000
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2000.
300 _a[1] s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZmiana do Polskiej Normy.
500 _aICS 01.040.67; 67.220.20.
500 _aNiniejsza zmiana jest pierwszą zmianą do PN-A-86946:1997.
590 _aUstanowiona przez Prezesa PKN dnia 25 sierpnia 2000 r.
650 7 _aAromaty spożywcze
_vnormy.
_2kaba
_9114615
650 7 _aWęglowodory aromatyczne
_vnormy.
_2kaba
_9114616
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-7312-473-X
942 _cBK
_00
999 _c53246
_d53246