000 01824cam a2200361 i 4500
001 xx001830511
003 NUKAT
005 20241231100134.0
008 100923s2004 pl f u |000 0 pol c
020 _a8324322884
035 _a(OCoLC)750791367
040 _aLUBL 58/MNn
_cLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/ASs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMasło - Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu - Cz. 2: Oznaczanie zawartości suchej masy beztłuszczowej (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 3727-2 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 3727-2:2004
246 1 3 _aButter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non - fat solids content (Reference method) (ISO 3727-2:2001)
246 3 0 _aCz. 2: Oznaczanie zawartości suchej masy beztłuszczowej (Metoda odwoławcza)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2004.
300 _a2, 8 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.20.
500 _aZawiera zał. inform. i tabl.
504 _aBibliogr. s. 8.
590 _aWprowadza EN ISO 3727-2:2001, IDT; ISO 3727-2:2001, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-2:2002 (U); Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 7 listopada 2003 r.
590 _aWprowadza EN ISO 3727-2:2001, IDT; ISO 3727-2:2001, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-2:2002 (U); Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 7 listopada 2003 r.
650 7 _aMasło
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9114109
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-2288-4
942 _cBK
_00
999 _c53257
_d53257