000 | 01824cam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001830511 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100134.0 | ||
008 | 100923s2004 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8324322884 | ||
035 | _a(OCoLC)750791367 | ||
040 |
_aLUBL 58/MNn _cLUBL 58/MNn _dLUBL 58/MNn _dLUBL 58/ASs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMasło - Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu - Cz. 2: Oznaczanie zawartości suchej masy beztłuszczowej (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 3727-2 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 3727-2:2004 |
246 | 1 | 3 | _aButter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non - fat solids content (Reference method) (ISO 3727-2:2001) |
246 | 3 | 0 | _aCz. 2: Oznaczanie zawartości suchej masy beztłuszczowej (Metoda odwoławcza) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2004. |
||
300 |
_a2, 8 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.20. | ||
500 | _aZawiera zał. inform. i tabl. | ||
504 | _aBibliogr. s. 8. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 3727-2:2001, IDT; ISO 3727-2:2001, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-2:2002 (U); Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 7 listopada 2003 r. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 3727-2:2001, IDT; ISO 3727-2:2001, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-2:2002 (U); Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 7 listopada 2003 r. | ||
650 | 7 |
_aMasło _xanaliza _vnormy. _2kaba _9114109 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-243-2288-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53257 _d53257 |