| 000 | 01665cam a2200361 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001830496 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100133.0 | ||
| 008 | 100923s2004 pl f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8324322876 | ||
| 035 | _a(OCoLC)750791232 | ||
| 040 |
_aLUBL 58/MNn _cLUBL 58/MNn _dLUBL 58/MNn _dLUBL 58/ASs |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aMasło - Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu - Cz. 1: Oznaczanie zawartości wody (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 3727-1 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 3727-1:2004 |
| 246 | 1 | 3 | _aButter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 1: Determination of moisture content (Reference method) (ISO 3727-1:2001) |
| 246 | 3 | 0 | _aCz. 1: Oznaczanie zawartości wody (Metoda odwoławcza) |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2004. |
||
| 300 |
_a2, 7 s. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.100.20. | ||
| 500 | _aZawiera zał. inform. i tabl. | ||
| 504 | _aBibliogr. s.7. | ||
| 590 | _aWprowadza EN ISO 3727-1:2001, IDT; ISO 3727-1:2001, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-1:2002 (U); Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 7 listopada 2003 r. | ||
| 650 | 7 |
_aMasło _xanaliza _vnormy. _2kaba _9114109 |
|
| 650 | 7 |
_aMasło _xzawartość wody _vnormy. _2kaba _9114110 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
| 920 | _a83-243-2287-6 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c53261 _d53261 |
||