000 01408nam a2200361 i 4500
001 xx004106419
003 NUKAT
005 20241231112822.0
008 170908s2000 pl f u |000 0 pol c
020 _a837179942X
035 _a(OCoLC)1005159555
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości tłuszczu wolnego PN-ISO 1444 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 1444
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 1444:2000
246 3 0 _aOznaczanie zawartości tłuszczu wolnego
246 1 3 _aMeat and meat products - Determination of free fat content
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2000.
300 _a7 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.120.10.
504 _aBibliogr. s. 7.
590 _aUstanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Zamiast PN-73/A-82111 ; Wprowadza: ISO 1444:1996, IDT.
590 _aUstanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Zamiast PN-73/A-82111 ; Wprowadza: ISO 1444:1996, IDT.
650 7 _aMięso
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_999891
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7179-942-X
942 _cBK
_00
999 _c53268
_d53268