000 01648cam a2200397 i 4500
001 xx004106647
003 NUKAT
005 20241231112831.0
008 170908s2000 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8371799500
035 _a(OCoLC)1005160947
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Wykrywanie napromieniowania żywności zawierającej kości - Metoda spektroskopii ESR PN-EN 1786 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 1786
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 1786:2000
246 3 0 _aWykrywanie napromieniowania żywności zawierającej kości
246 3 0 _aMetoda spektroskopii ESR
246 1 3 _aFoodstuffs - Detection of irradiated food containing bone - Method by ESR spectroscopy
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2000.
300 _a10 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.020.
504 _aBibliogr. s. 9-10.
590 _aUstanowiona 8 maja 2000 r. ; Wprowadza EN 1786:1996, IDT.
590 _aUstanowiona 8 maja 2000 r. ; Wprowadza EN 1786:1996, IDT.
650 7 _aSpektroskopia elektronowego rezonansu paramagnetycznego.
_2kaba
_987260
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_993011
650 7 _aNapromieniowanie żywności
_xbadania
_vnormy.
_2kaba
_998017
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7179-950-0
942 _cBK
_00
999 _c53271
_d53271