000 01613nam a2200373 i 4500
001 xx004106656
003 NUKAT
005 20241231112832.0
008 170908s1999 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8373122222
035 _a(OCoLC)1005170337
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości acesulfamu K w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania - Metoda spektrometryczna PN-EN 1377 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 1377:1999
246 3 0 _aOznaczanie zawartości acesulfamu K w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania
246 3 0 _aMetoda spektrometryczna
246 1 3 _aFoodstuffs - Determination of acesulfame K table top sweetener preparations - Spectrometric method
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c1999.
300 _a8 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.180.10.
504 _aBibliogr. s. 8.
590 _aTłuaczenie angielskiej wersji normy europejskiej EN 1377:1996+AC:1996.
590 _aUstanowiona 22 października 1999 r.
590 _aUstanowiona 22 października 1999 r.
590 _aTłuaczenie angielskiej wersji normy europejskiej EN 1377:1996+AC:1996.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7312-222-2
942 _cBK
_00
999 _c53272
_d53272