000 | 01613nam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004106656 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112832.0 | ||
008 | 170908s1999 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8373122222 | ||
035 | _a(OCoLC)1005170337 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości acesulfamu K w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania - Metoda spektrometryczna PN-EN 1377 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-EN 1377:1999 |
|
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie zawartości acesulfamu K w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania |
246 | 3 | 0 | _aMetoda spektrometryczna |
246 | 1 | 3 | _aFoodstuffs - Determination of acesulfame K table top sweetener preparations - Spectrometric method |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c1999. |
||
300 |
_a8 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.180.10. | ||
504 | _aBibliogr. s. 8. | ||
590 | _aTłuaczenie angielskiej wersji normy europejskiej EN 1377:1996+AC:1996. | ||
590 | _aUstanowiona 22 października 1999 r. | ||
590 | _aUstanowiona 22 października 1999 r. | ||
590 | _aTłuaczenie angielskiej wersji normy europejskiej EN 1377:1996+AC:1996. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
920 | _a83-7312-222-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53272 _d53272 |