| 000 | 01308nam a2200349 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004105619 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231112746.0 | ||
| 008 | 170907s2000 pl f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8371798784 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1005149473 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości hydroksyproliny PN-ISO 3496 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 3496 |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 3496:2000 |
|
| 246 | 3 | 0 | _aOznaczanie zawartości hydroksyproliny |
| 246 | 1 | 3 | _aMeat and meat products - Determination of the hydroxyproline content |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c2000. |
||
| 300 |
_a8 s. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.120.10. | ||
| 590 | _aUstanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Wprowadza ISO 3496:1994, IDT. | ||
| 650 | 7 |
_aKonserwy mięsne _vnormy. _2kaba _9114560 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso _xanaliza _vnormy. _2kaba _999891 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
| 920 | _a83-7179-878-4 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c53276 _d53276 |
||