000 01675nam a2200373 i 4500
001 xx004108055
003 NUKAT
005 20241231112931.0
008 170911s2002 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8371797303
035 _a(OCoLC)1005149221
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy - Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej PN-EN 13585 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 13585:2002
246 3 0 _aOznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy
246 1 3 _aFoodstuffs - Determination of fumonisins B1 and B2 in maize - HPLC method with solid phase extraction clean-up
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2002.
300 _a2, 15 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.060.
504 _aBibliogr. s. 15.
590 _aWprowadza EN 13585:2001, IDT; Zastępuje PN-EN 13585:2002 (U); Ustanowiona przez PKN dnia 23 grudnia 2002 r.
590 _aWprowadza EN 13585:2001, IDT; Zastępuje PN-EN 13585:2002 (U); Ustanowiona przez PKN dnia 23 grudnia 2002 r.
650 7 _aFumonizyny.
_2kaba
_9103442
650 7 _aKukurydza zwyczajna
_xnasiona
_vnormy.
_2kaba
_9114270
650 7 _aKukurydza zwyczajna
_xnasiona
_xskażenie.
_2kaba
_9115192
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7179-730-3
942 _cBK
_00
999 _c53294
_d53294