000 01717nam a2200361 i 4500
001 xx004107799
003 NUKAT
005 20241231112920.0
008 170911s2002 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8373401318
035 _a(OCoLC)1005167517
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko i przetwory mleczne - Ogólne zasady przygotowywania próbek, zawiesiny wyjściowej i dziesięciokrotnych rozcieńczeń do badań mikrobiologicznych PN-EN ISO 8261 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN ISO 8261:2002
246 1 3 _aMilk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination (ISO 8261:2001)
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2002.
300 _a17 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 07.100.30.
504 _aBibliogr. s. 16.
590 _aWprowadza EN ISO 8261:2001, IDT, ISO 8261:2001, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 8261:2002 (U); Ustanowiona 23 grudnia 2002 r.
590 _aWprowadza EN ISO 8261:2001, IDT, ISO 8261:2001, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 8261:2002 (U); Ustanowiona 23 grudnia 2002 r.
650 7 _aMleko
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_997000
650 7 _aPobieranie próbek
_vnormy.
_2kaba
_9114703
650 7 _aProdukty mleczne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_997010
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7340-131-8
942 _cBK
_00
999 _c53298
_d53298