000 01552cam a2200361 i 4500
001 zz2004914372
003 NUKAT
005 20241231094039.0
008 041005s2004 pl a f |000 0 pol c
020 _a8324333002
035 _a(OCoLC)749649309
040 _aKIEL 008/ND
_cKIEL 008/ND
_dKIEL 008/TU
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMąka pszenna - Fizyczne właściwości ciasta - Cz. 2: Oznaczanie właściwości reologicznych za pomocą ekstensografu PN-ISO 5530-2 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aFizyczne właściwości ciasta
246 1 3 _aWheat fluor - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
246 3 0 _aOznaczanie właściwości reologicznych za pomocą ekstensografu
246 3 0 _aPN-ISO 5530-2:2004
260 _aWarszawa :
_bPKN,
_c2004.
300 _a17 s. :
_brys., tab. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.060.
504 _aBibliogr. s. 17.
590 _aWprowadza ISO 5530-2:1997, IDT ; Zatwierdzona 20 lutego 2004 r.
590 _aWprowadza ISO 5530-2:1997, IDT ; Zatwierdzona 20 lutego 2004 r.
650 7 _aMąka pszenna
_xbadania
_vnormy.
_2kaba
_9115126
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-3300-2
942 _cBK
_00
999 _c53332
_d53332