000 01678cam a2200385 i 4500
001 zz2007941986
003 NUKAT
005 20241231115709.0
008 070206s2004 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8324328386
035 _a(OCoLC)749468958
040 _aWR U/mj
_cWR U/mj
_dWR U/dl
_dWR U/MGRs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aPapier i tektura przeznaczone do kontaktu z żywnością - Analiza sensoryczna - Część 2: Obcy smak (skaza) PN-EN 1230-2.
246 3 0 _aPN-EN 1230-2:2004
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2004.
300 _a16 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aKlasyfikacja ICS 55.040; 67.250; 85.060.
500 _aOpis wg okł.
500 _aNa okł.: "Norma europejska EN ISO 1230-2:2002 (U) z włączoną poprawką AC:2002 na status Polskiej Normy".
504 _aBibliogr. s. 16.
590 _aUstan. przez Polski Komitet Normalizacyjny dn. 18 grudnia 2003 r. Zastępuje PN-EN ISO 1230-2:2002 (U).
590 _aUstan. przez Polski Komitet Normalizacyjny dn. 18 grudnia 2003 r. Zastępuje PN-EN ISO 1230-2:2002 (U).
650 7 _aPapier
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9115217
650 7 _aKarton
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9115218
650 7 _aPapier
_xanaliza
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9115219
650 7 _aKarton
_xanaliza
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9115220
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-2838-6
942 _cBK
_00
999 _c53335
_d53335