000 01318nam a2200349 i 4500
001 xx004111332
003 NUKAT
005 20241231113130.0
008 170913s2001 pl a f u |000 0 poloc
020 _a8373402136
035 _a(OCoLC)1005161017
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aPrzyprawy - Oznaczanie zawartości wody - Metoda destylacji azeotropowej PN-ISO 939 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 939:2001
246 3 0 _aOznaczanie zawartości wody
246 3 0 _aMetoda destylacji azeotropowej
246 1 3 _aSpices and condiments - Determination of moisture content - Entrainement method
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2001.
300 _a7 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.220.10.
590 _aUstanowiona 2 lutego 2001 r.
590 _aTłumaczenie normy ISO 939:1980.
650 7 _aPrzyprawy
_xzawartość wody
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9115223
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7340-213-6
942 _cBK
_00
999 _c53340
_d53340