000 01949cam a2200373 i 4500
001 zz2005784883
003 NUKAT
005 20241231104552.0
008 050317s2005 pl a f |000 0 pol c
020 _a8324352368
035 _a(OCoLC)749438689
040 _aKIEL 008/ND
_cKIEL 008/ND
_dKIEL 008/TU
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 3: Specyficzne zasady przygotowania ryb i przetworów rybnych PN-EN ISO 6887-3 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 6887-3:2005
246 1 3 _aMicrobiology of food and animal feeding stuffs - Preparaion of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preaparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2003)
260 _aWarszawa :
_bPKN,
_c2005.
300 _a14 s. :
_btab. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _a07.100.30.
504 _aBibliogr. s. 14.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
590 _aWprowadza EN ISO 6887-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-3:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r.
590 _aWprowadza EN ISO 6887-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-3:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r.
650 7 _aRyby
_xpobieranie próbek
_vnormy.
_2kaba
_9115203
650 7 _aŻywność dla zwierząt
_xmikrobiologia
_xtechniki
_vnormy.
_2kaba
_993014
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia
_xtechniki
_vnormy.
_2kaba
_993012
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-5236-8
942 _cBK
_00
999 _c53358
_d53358