000 | 01949cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005784883 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104552.0 | ||
008 | 050317s2005 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a8324352368 | ||
035 | _a(OCoLC)749438689 | ||
040 |
_aKIEL 008/ND _cKIEL 008/ND _dKIEL 008/TU _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 3: Specyficzne zasady przygotowania ryb i przetworów rybnych PN-EN ISO 6887-3 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 6887-3:2005 |
246 | 1 | 3 | _aMicrobiology of food and animal feeding stuffs - Preparaion of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preaparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2003) |
260 |
_aWarszawa : _bPKN, _c2005. |
||
300 |
_a14 s. : _btab. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _a07.100.30. | ||
504 | _aBibliogr. s. 14. | ||
530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 6887-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-3:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 6887-3:2003, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 6887-3:2004 (U); Ustanowiona 28 października 2000 r. | ||
650 | 7 |
_aRyby _xpobieranie próbek _vnormy. _2kaba _9115203 |
|
650 | 7 |
_aŻywność dla zwierząt _xmikrobiologia _xtechniki _vnormy. _2kaba _993014 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia _xtechniki _vnormy. _2kaba _993012 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-243-5236-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53358 _d53358 |