000 01240cam a2200337 i 4500
001 zz2005783347
003 NUKAT
005 20241231103918.0
008 050303s2004 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8324351469
035 _a(OCoLC)749428226
040 _aKIEL 008/ND
_cKIEL 008/ND
_dKIEL 008/TU
_dŁ 30/MLs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOlejek anyżowy (Pimpinella ansium L.) PN-ISO 3475 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 3475:2004
246 1 3 _aOil of aniseed (Pimpinella ansium L.)
260 _aWarszawa :
_bPKN,
_c2004.
300 _a11 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 71.100.60.
504 _aBibliogr. s. 11.
590 _aWprowadza ISO 3475:2002 ; Zatwierdzona 25 października 2004 r.
590 _aWprowadza ISO 3475:2002 ; Zatwierdzona 25 października 2004 r.
650 7 _aOlejki zapachowe
_vnormy.
_2kaba
_9115204
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-5146-9
942 _cBK
_00
999 _c53360
_d53360