000 01369nam a2200361 i 4500
001 xx004109583
003 NUKAT
005 20250315020321.0
008 170912s1999 pl f u |000 0 pol c
020 _a8371799381
035 _a(OCoLC)1005152762
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aZioła i przyprawy - Przygotowanie zmielonej próbki do analizy PN-EN ISO 2825 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN ISO 2825:1999
246 1 3 _aSpices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c1999.
300 _a4 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.220.10.
590 _aTłumaczenie normy ISO 2825:1981.
590 _aZatwierdzona 30 grudnia 1999 r.
590 _aZatwierdzona 30 grudnia 1999 r.
590 _aTłumaczenie normy ISO 2825:1981.
650 7 _aPrzyprawy
_xpobieranie próbek
_vnormy.
_2kaba
_9115225
650 7 _aRośliny zielarskie suszone
_vnormy.
_2kaba
_9114495
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7179-938-1
942 _cBK
_00
999 _c53399
_d53399