000 | 01369nam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004109583 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250315020321.0 | ||
008 | 170912s1999 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8371799381 | ||
035 | _a(OCoLC)1005152762 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aZioła i przyprawy - Przygotowanie zmielonej próbki do analizy PN-EN ISO 2825 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-EN ISO 2825:1999 |
|
246 | 1 | 3 | _aSpices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c1999. |
||
300 |
_a4 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.220.10. | ||
590 | _aTłumaczenie normy ISO 2825:1981. | ||
590 | _aZatwierdzona 30 grudnia 1999 r. | ||
590 | _aZatwierdzona 30 grudnia 1999 r. | ||
590 | _aTłumaczenie normy ISO 2825:1981. | ||
650 | 7 |
_aPrzyprawy _xpobieranie próbek _vnormy. _2kaba _9115225 |
|
650 | 7 |
_aRośliny zielarskie suszone _vnormy. _2kaba _9114495 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
920 | _a83-7179-938-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53399 _d53399 |