000 01483nam a2200349 i 4500
001 xx004112737
003 NUKAT
005 20241231113230.0
008 170914s2000 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8373300961
035 _a(OCoLC)1005147895
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie punktu topnienia w kapilarze otwartej (punkt płynięcia) PN-ISO 6321 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 6321:2000
246 3 0 _aOznaczanie punktu topnienia w kapilarze otwartej (punkt płynięcia)
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point)
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2000.
300 _a12 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.200.10.
590 _aUstanowiona 31 października 2000 r. ; Zamiast: PN-60/A-86919.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_vnormy.
_2kaba
_994809
650 7 _aTemperatura topnienia.
_2kaba
_996110
650 7 _aTemperatura zeszklenia
_xbadania
_vnormy.
_2kaba
_9115226
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7330-096-1
942 _cBK
_00
999 _c53404
_d53404