| 000 | 01483nam a2200349 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004112737 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231113230.0 | ||
| 008 | 170914s2000 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8373300961 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1005147895 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie punktu topnienia w kapilarze otwartej (punkt płynięcia) PN-ISO 6321 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 6321:2000 |
|
| 246 | 3 | 0 | _aOznaczanie punktu topnienia w kapilarze otwartej (punkt płynięcia) |
| 246 | 1 | 3 | _aAnimal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c2000. |
||
| 300 |
_a12 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.200.10. | ||
| 590 | _aUstanowiona 31 października 2000 r. ; Zamiast: PN-60/A-86919. | ||
| 650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _vnormy. _2kaba _994809 |
|
| 650 | 7 |
_aTemperatura topnienia. _2kaba _996110 |
|
| 650 | 7 |
_aTemperatura zeszklenia _xbadania _vnormy. _2kaba _9115226 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
| 920 | _a83-7330-096-1 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c53404 _d53404 |
||