000 | 01653cam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005872512 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114744.0 | ||
008 | 050916s2005 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8324365958 | ||
035 | _a(OCoLC)749686870 | ||
040 |
_aKIEL 008/BD _cKIEL 008/BD _dKIEL 008/BP _dŁ 30/MLs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie patuliny w klarownym i w mętnym soku jabłkowym oraz w przecierze jabłkowym - Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji ciecz-ciecz PN-EN 14177 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN 14177:2005 |
246 | 1 | 3 | _aFoodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up |
260 |
_aWarszawa : _bPKN, _c2005. |
||
300 |
_a15 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.080.10; 67.160.20. | ||
504 | _aBibliogr. s. 15. | ||
590 | _aWprowadza EN 14177:2003, IDT; Zastępuje PN-EN 14177:2004 (U); Zatwierdzona 22 kwietnia 2005 r. | ||
590 | _aWprowadza EN 14177:2003, IDT; Zastępuje PN-EN 14177:2004 (U); Zatwierdzona 22 kwietnia 2005 r. | ||
650 | 7 |
_aPatulina _xanaliza _vnormy. _2kaba _9107399 |
|
650 | 7 |
_aSok jabłkowy _vnormy. _2kaba _9115232 |
|
650 | 7 |
_aProdukty z jabłek _vnormy. _2kaba _9107398 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-243-6595-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53413 _d53413 |