000 01653cam a2200361 i 4500
001 zz2005872512
003 NUKAT
005 20241231114744.0
008 050916s2005 pl f u |000 0 pol c
020 _a8324365958
035 _a(OCoLC)749686870
040 _aKIEL 008/BD
_cKIEL 008/BD
_dKIEL 008/BP
_dŁ 30/MLs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie patuliny w klarownym i w mętnym soku jabłkowym oraz w przecierze jabłkowym - Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji ciecz-ciecz PN-EN 14177 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 14177:2005
246 1 3 _aFoodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up
260 _aWarszawa :
_bPKN,
_c2005.
300 _a15 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.080.10; 67.160.20.
504 _aBibliogr. s. 15.
590 _aWprowadza EN 14177:2003, IDT; Zastępuje PN-EN 14177:2004 (U); Zatwierdzona 22 kwietnia 2005 r.
590 _aWprowadza EN 14177:2003, IDT; Zastępuje PN-EN 14177:2004 (U); Zatwierdzona 22 kwietnia 2005 r.
650 7 _aPatulina
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9107399
650 7 _aSok jabłkowy
_vnormy.
_2kaba
_9115232
650 7 _aProdukty z jabłek
_vnormy.
_2kaba
_9107398
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-6595-8
942 _cBK
_00
999 _c53413
_d53413