000 01393cam a2200349 i 4500
001 zz2005833049
003 NUKAT
005 20241231115535.0
008 051004s2005 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8324377905
035 _a(OCoLC)749595010
040 _aKIEL 008/BP
_cKIEL 008/BP
_dKIEL 008/BD
_dŁ 30/MLs
_dLUBL 58/ASO
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aKawa zielona - Oznaczanie ubytku masy w temperaturze 105°C PN-ISO 6673 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 6673:2005
246 1 3 _aGreen coffee - Determination of loss in mass at 105°C
260 _aWarszawa :
_bPKN,
_c2005.
300 _a7 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.140.20.
504 _aBibliogr. s. 7.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
590 _aWprowadza ISO 6673:2003, IDT; Zastępuje PN-ISO 6673:1997; Zatwierdzona 29 sierpnia 2005 r.
590 _aWprowadza ISO 6673:2003, IDT; Zastępuje PN-ISO 6673:1997; Zatwierdzona 29 sierpnia 2005 r.
650 7 _aKawa
_vnormy.
_2kaba
_997006
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-7790-5
942 _cBK
_00
999 _c53417
_d53417