000 01395nam a2200373 i 4500
001 xx004113852
003 NUKAT
005 20241231113319.0
008 170915s2001 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8373531882
035 _a(OCoLC)1005177729
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aSoki owocowe i warzywne - Oznaczanie zawartości azotu - Metoda Kjeldahla PN-EN 12135 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 12135:2001
246 3 0 _aOznaczanie zawartości azotu
246 3 0 _aMetoda Kjeldahla
246 1 3 _aFruit and vegetable juices - Determination of nitrogen content - Kjeldahl method
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2001.
300 _a11 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.160.20.
504 _aBibliogr. s. 10.
590 _aUstanowiona 20 września 2001 r.
590 _aTłumaczenie normy EN 12135:1997.
650 7 _aSoki owocowe
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9114373
650 7 _aSoki warzywne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9114374
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7353-188-2
942 _cBK
_00
999 _c53441
_d53441