| 000 | 01395nam a2200373 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004113852 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231113319.0 | ||
| 008 | 170915s2001 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8373531882 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1005177729 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aSoki owocowe i warzywne - Oznaczanie zawartości azotu - Metoda Kjeldahla PN-EN 12135 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-EN 12135:2001 |
|
| 246 | 3 | 0 | _aOznaczanie zawartości azotu |
| 246 | 3 | 0 | _aMetoda Kjeldahla |
| 246 | 1 | 3 | _aFruit and vegetable juices - Determination of nitrogen content - Kjeldahl method |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c2001. |
||
| 300 |
_a11 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.160.20. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 10. | ||
| 590 | _aUstanowiona 20 września 2001 r. | ||
| 590 | _aTłumaczenie normy EN 12135:1997. | ||
| 650 | 7 |
_aSoki owocowe _xanaliza _vnormy. _2kaba _9114373 |
|
| 650 | 7 |
_aSoki warzywne _xanaliza _vnormy. _2kaba _9114374 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
| 920 | _a83-7353-188-2 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c53441 _d53441 |
||