000 01448nam a2200349 i 4500
001 xx004117136
003 NUKAT
005 20241231113523.0
008 170919s2001 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8373533966
035 _a(OCoLC)1423911507
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Przygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych PN-EN ISO 5509 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN ISO 5509:2001
246 3 0 _aPrzygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Preparation of methyl esters of fatty acids (ISO 5509:2000)
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2001.
300 _a30 s. :
_btab. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.200.10.
504 _aBibliogr. s. 29.
590 _aZatwierdzona 26 października 2001 r. ; Zamiast: PN-ISO 5509:1996.
590 _aTłumaczenie normy EN ISO 5509:2000.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xnormy
_zKraje Unii Europejskiej.
_2kaba
_9115194
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7353-396-6
942 _cBK
_00
999 _c53464
_d53464