| 000 | 01448nam a2200349 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004117136 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231113523.0 | ||
| 008 | 170919s2001 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8373533966 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1423911507 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Przygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych PN-EN ISO 5509 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-EN ISO 5509:2001 |
|
| 246 | 3 | 0 | _aPrzygotowanie estrów metylowych kwasów tłuszczowych |
| 246 | 1 | 3 | _aAnimal and vegetable fats and oils - Preparation of methyl esters of fatty acids (ISO 5509:2000) |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c2001. |
||
| 300 |
_a30 s. : _btab. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.200.10. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 29. | ||
| 590 | _aZatwierdzona 26 października 2001 r. ; Zamiast: PN-ISO 5509:1996. | ||
| 590 | _aTłumaczenie normy EN ISO 5509:2000. | ||
| 650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xnormy _zKraje Unii Europejskiej. _2kaba _9115194 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
| 920 | _a83-7353-396-6 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c53464 _d53464 |
||