000 | 01615nam a2200385 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004117456 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113535.0 | ||
008 | 170920s2001 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a837353556X | ||
035 | _a(OCoLC)1005156722 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aSoki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu L-jabłkowego (L-jabłczanu) - Metoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1138 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-EN 1138:2001 |
|
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu L-jabłkowego (L-jabłczanu) |
246 | 3 | 0 | _aMetoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1138 |
246 | 1 | 3 | _aFruit and vegetable juices - Enzymatic determination of L-malic acid (L-malate) content - NADH spectrometric method |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c2001. |
||
300 |
_a10 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.160.20. | ||
590 | _aTłumaczenie normy EN 1138:1994. | ||
590 | _aUstanowiona 20 września 2001 r. | ||
590 | _aUstanowiona 20 września 2001 r. | ||
590 | _aTłumaczenie normy EN 1138:1994. | ||
650 | 7 |
_aSoki owocowe _xanaliza _vnormy. _2kaba _9114373 |
|
650 | 7 |
_aSoki warzywne _xanaliza _vnormy. _2kaba _9114374 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
920 | _a83-7353-556-X | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53477 _d53477 |