000 01615nam a2200385 i 4500
001 xx004117456
003 NUKAT
005 20241231113535.0
008 170920s2001 pl a f u |000 0 pol c
020 _a837353556X
035 _a(OCoLC)1005156722
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aSoki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu L-jabłkowego (L-jabłczanu) - Metoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1138 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 1138:2001
246 3 0 _aOznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu L-jabłkowego (L-jabłczanu)
246 3 0 _aMetoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1138
246 1 3 _aFruit and vegetable juices - Enzymatic determination of L-malic acid (L-malate) content - NADH spectrometric method
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2001.
300 _a10 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.160.20.
590 _aTłumaczenie normy EN 1138:1994.
590 _aUstanowiona 20 września 2001 r.
590 _aUstanowiona 20 września 2001 r.
590 _aTłumaczenie normy EN 1138:1994.
650 7 _aSoki owocowe
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9114373
650 7 _aSoki warzywne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9114374
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7353-556-X
942 _cBK
_00
999 _c53477
_d53477