000 | 01770nam a2200397 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004119214 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113650.0 | ||
008 | 170921s2001 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8373407448 | ||
035 | _a(OCoLC)1005161439 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 2: Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą HPLC/IC PN-EN 12014-2 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-EN 12014-2:2001 |
|
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą HPLC/IC |
246 | 1 | 3 | _aFoodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c2001. |
||
300 |
_a15 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.080.20. | ||
504 | _aBibliogr. s. 15. | ||
590 | _aTłumaczenie normy EN 12014-2:1997. | ||
590 | _aUstanowiona 30 kwietnia 2001 r. | ||
590 | _aUstanowiona 30 kwietnia 2001 r. | ||
590 | _aTłumaczenie normy EN 12014-2:1997. | ||
650 | 7 |
_aWarzywa _xanaliza _vnormy. _2kaba _9115254 |
|
650 | 7 |
_aWarzywa konserwowe _xzawartość azotanów. _2kaba _9115255 |
|
650 | 7 |
_aWarzywa _xzawartość azotanów. _2kaba _9115256 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
920 | _a83-7340-744-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53482 _d53482 |