000 01770nam a2200397 i 4500
001 xx004119214
003 NUKAT
005 20241231113650.0
008 170921s2001 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8373407448
035 _a(OCoLC)1005161439
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów - Cz. 2: Oznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą HPLC/IC PN-EN 12014-2 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 12014-2:2001
246 3 0 _aOznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą HPLC/IC
246 1 3 _aFoodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2001.
300 _a15 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.080.20.
504 _aBibliogr. s. 15.
590 _aTłumaczenie normy EN 12014-2:1997.
590 _aUstanowiona 30 kwietnia 2001 r.
590 _aUstanowiona 30 kwietnia 2001 r.
590 _aTłumaczenie normy EN 12014-2:1997.
650 7 _aWarzywa
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9115254
650 7 _aWarzywa konserwowe
_xzawartość azotanów.
_2kaba
_9115255
650 7 _aWarzywa
_xzawartość azotanów.
_2kaba
_9115256
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7340-744-8
942 _cBK
_00
999 _c53482
_d53482