000 01512nam a2200385 i 4500
001 xx004118978
003 NUKAT
005 20241231113640.0
008 170921s2001 pl f u |000 0 pol c
020 _a8373406719
035 _a(OCoLC)1005161012
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości chloramfenikolu - Metoda chromatografii cieczowej PN-ISO 13493 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 13493:2001
246 3 0 _aOznaczanie zawartości chloramfenikolu
246 3 0 _aMetoda chromatografii cieczowej
246 1 3 _aMeat and meat products - Determination of chloramphenicol content - Method using liquid chromatography
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2001.
300 _a10 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.120.10.
504 _aBibliogr. s. 10.
590 _aUstanowiona 13 czerwca 2001 r.
590 _aTłumaczenie normy ISO-13493:1998.
650 7 _aChromatografia cieczowa
_vnormy.
_2kaba
_998143
650 7 _aKonserwy mięsne
_vnormy.
_2kaba
_9114560
650 7 _aMięso
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_999891
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7340-671-9
942 _cBK
_00
999 _c53486
_d53486