000 01445nam a2200361 i 4500
001 xx004120304
003 NUKAT
005 20241231113738.0
008 170922s2002 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8373303804
035 _a(OCoLC)1005160389
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aKawa palona mielona - Oznaczanie zawartości wody - Metoda oznaczania ubytku masy w 103 °C (Metoda rutynowa) PN-ISO 11294 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ref.
_aPN-ISO 11294:2002
246 3 0 _aOznaczanie zawartości wody
246 3 0 _aMetoda oznaczania ubytku masy w 103 °C
246 3 0 _aMetoda rutynowa
246 1 3 _aRoasted ground coffee - Determination of moisture content - Method by determination of loss in mass at 103 °C (Routine method)
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2002.
300 _a6 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.140.20.
590 _aUstanowiona 18 października 2002 r.
590 _aTłumaczenie normy ISO 11294:1994.
650 7 _aKawa
_xzawartość wody
_xbadania
_vnormy.
_2kaba
_9114641
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7330-380-4
942 _cBK
_00
999 _c53496
_d53496