000 01477nam a2200361 i 4500
001 xx004120147
003 NUKAT
005 20241231113731.0
008 170922s2002 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8373300961
035 _a(OCoLC)1005180521
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie substancji niezmydlających się - Metoda ekstrakcji heksanem PN-EN ISO 18609 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ref.
_aPN-EN ISO 18609:2002
246 3 0 _aOznaczanie substancji niezmydlających się
246 3 0 _aMetoda ekstrakcji heksanem
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Method using hexane extraction
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2002.
300 _a12 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.200.10.
504 _aBibliogr. s. 11.
590 _aUstanowiona 17 maja 2002 r. ; Zamiast PN-ISO 3596-2:1994.
590 _aTłumaczenie normy EN ISO 18609:2001.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9113868
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7330-096-1
942 _cBK
_00
999 _c53503
_d53503