000 01605nam a2200409 i 4500
001 xx004120973
003 NUKAT
005 20241231113808.0
008 170922s2002 pl f u |000 0 pol c
020 _a8373409106
035 _a(OCoLC)1005177621
040 _aKR 197/BJ
_cKR 197/BJ
_dKR 197/GJs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości chlorków - Część 1: Metoda Volharda PN-ISO 1841-1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 1841-1:2002
246 1 3 _aMeat and meat products - Determination of chloride content - Part 1: Volhard method
246 3 0 _aOznaczanie zawartości chlorków
246 3 0 _aMetoda Volharda
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2002.
300 _a8 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.120.10.
504 _aBibliogr. s. 8.
590 _aTłumaczenie normy ISO 1841-1:1996.
590 _aUstanowiona 5 listopada 2002 r.
590 _aUstanowiona 5 listopada 2002 r.
590 _aTłumaczenie normy ISO 1841-1:1996.
650 7 _aKonserwy mięsne
_xzawartość chlorków
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9115264
650 7 _aMięso
_xzawartość chlorków
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_9115265
650 7 _aMetoda Volharda.
_2kaba
_9104869
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7340-910-6
942 _cBK
_00
999 _c53511
_d53511