000 | 01605nam a2200409 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004120973 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113808.0 | ||
008 | 170922s2002 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8373409106 | ||
035 | _a(OCoLC)1005177621 | ||
040 |
_aKR 197/BJ _cKR 197/BJ _dKR 197/GJs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości chlorków - Część 1: Metoda Volharda PN-ISO 1841-1 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 1841-1:2002 |
|
246 | 1 | 3 | _aMeat and meat products - Determination of chloride content - Part 1: Volhard method |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie zawartości chlorków |
246 | 3 | 0 | _aMetoda Volharda |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c2002. |
||
300 |
_a8 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.120.10. | ||
504 | _aBibliogr. s. 8. | ||
590 | _aTłumaczenie normy ISO 1841-1:1996. | ||
590 | _aUstanowiona 5 listopada 2002 r. | ||
590 | _aUstanowiona 5 listopada 2002 r. | ||
590 | _aTłumaczenie normy ISO 1841-1:1996. | ||
650 | 7 |
_aKonserwy mięsne _xzawartość chlorków _xanaliza _vnormy. _2kaba _9115264 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xzawartość chlorków _xanaliza _vnormy. _2kaba _9115265 |
|
650 | 7 |
_aMetoda Volharda. _2kaba _9104869 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
920 | _a83-7340-910-6 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53511 _d53511 |