000 01321nam a2200337 i 4500
001 xx004124546
003 NUKAT
005 20241231114026.0
008 170927s2002 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8371797710
035 _a(OCoLC)1423861175
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aKwas octowy spożywczy - Produkt otrzymany z materiałó pochodzenia nierolniczego - Definicje, wymagania, znakowanie PN-EN 13189 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 3 _aVinegar
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-EN 13189:2002
246 1 3 _aAcetic acid food grade - Product made from materials of non-agricultural origin - Definitions, requirements marking
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2002.
300 _a9 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.220. 20.
590 _aUstanowiona 18 października 2002 r.
590 _aTłumaczenie normy EN 13189:2000.
650 7 _aOcet
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9115271
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7179-771-0
942 _cBK
_00
999 _c53513
_d53513