| 000 | 01321nam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004124546 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231114026.0 | ||
| 008 | 170927s2002 pl a f u |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8371797710 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1423861175 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aKwas octowy spożywczy - Produkt otrzymany z materiałó pochodzenia nierolniczego - Definicje, wymagania, znakowanie PN-EN 13189 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 1 | 3 | _aVinegar |
| 246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-EN 13189:2002 |
|
| 246 | 1 | 3 | _aAcetic acid food grade - Product made from materials of non-agricultural origin - Definitions, requirements marking |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c2002. |
||
| 300 |
_a9 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.220. 20. | ||
| 590 | _aUstanowiona 18 października 2002 r. | ||
| 590 | _aTłumaczenie normy EN 13189:2000. | ||
| 650 | 7 |
_aOcet _xnormy _zPolska. _2kaba _9115271 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
| 920 | _a83-7179-771-0 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c53513 _d53513 |
||