000 01536nam a2200385 i 4500
001 xx004120720
003 NUKAT
005 20241231113756.0
008 170922s2002 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8373403698
035 _a(OCoLC)1005155242
040 _aKR 197/BJ
_cKR 197/BJ
_dKR 197/GJs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko w proszku i przetwory mleczne w proszku - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 1736 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNr ref.
_aPN-EN ISO 1736:2002
246 1 3 _aDried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
246 3 0 _aOznaczanie zawartości tłuszczu
246 3 0 _aMetoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza)
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO,
_c2002.
300 _a18 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.10.
504 _aBibliogr. s. 18.
590 _aTłumaczenie normy EN ISO 1736:2000.
590 _aUstanowiona 12 listopada 2002 r.
590 _aUstanowiona 12 listopada 2002 r.
590 _aTłumaczenie normy EN ISO 1736:2000.
650 7 _aMleko w proszku
_vnormy.
_2kaba
_993287
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO.
_4pbl
_940973
920 _a83-7340-369-8
942 _cBK
_00
999 _c53518
_d53518