000 | 01536nam a2200385 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004120720 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113756.0 | ||
008 | 170922s2002 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8373403698 | ||
035 | _a(OCoLC)1005155242 | ||
040 |
_aKR 197/BJ _cKR 197/BJ _dKR 197/GJs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMleko w proszku i przetwory mleczne w proszku - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 1736 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 |
_iNr ref. _aPN-EN ISO 1736:2002 |
|
246 | 1 | 3 | _aDried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie zawartości tłuszczu |
246 | 3 | 0 | _aMetoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza) |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, _c2002. |
||
300 |
_a18 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.10. | ||
504 | _aBibliogr. s. 18. | ||
590 | _aTłumaczenie normy EN ISO 1736:2000. | ||
590 | _aUstanowiona 12 listopada 2002 r. | ||
590 | _aUstanowiona 12 listopada 2002 r. | ||
590 | _aTłumaczenie normy EN ISO 1736:2000. | ||
650 | 7 |
_aMleko w proszku _vnormy. _2kaba _993287 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO. _4pbl _940973 |
|
920 | _a83-7340-369-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c53518 _d53518 |